in

Stoppa allt du gör – Nutella letar smaktestare!

nutella smaktestare

Om du är ett fan av Nutella är det här drömjobbet för dig! Mer

Företaget Ferrero, som är de som tillverkar Nutella, är just nu på jakt efter 60 lyckliga smaktestare som ska hjälpa dem på vägen att göra sina produkter så bra och goda som möjligt, skriver The Local.

Ferreros smaktestare kommer testa deras ingredienser, däribland kakao och hasselnötter. Så om man har tur hjälper man alltså till att förbättra Nutella.

Jobbet annonserades ut på OpenJobMetis för Soremartec Italia srl, vilket är Ferreros research- och utvecklingsföretag. Alltså innebär också att om får jobbet som smaktestare måste man flytta till Italien. Men hallå, vem tackar nej till det?

Enligt jobbannonsen kommer de 60 smaktestarna jobba två dagar i veckan på företagets kontor i Alba, Piedmont. Och de enda kraven Ferrero har om man vill söka är att man inte ska ha några allergier samt ha vana av att använda en dator. Ferrero har alltid haft smaktestare, men detta är första gången som de letar utanför företaget – specifikt efter ”icke-proffessionella”. De letar efter vanliga kunder, och vill inte ha kandidater som är utbildade när det kommer till smak.

Så, om du helt enkelt älskar choklad är det här jobbet för dig!

Följ Veckorevyn på instagram för inspiration, skratt, nyheter och tävlingar!

screen shot 2018 06 27 at 09 39 53