in

Stoppa ALLT du gör – nu kan du bo på Hogwarts!

bo pa hogwarts

Varje mugglares dröm! Mer

Om du har drömt om att någon gång få ett antagningsbrev från Hogwarts och sedan få flytta till det magiska slottet är du definitivt inte ensam. Men nu behövs inte ett antagningsbrev längre, du kan bo på Hogwarts ändå! Eller ja, i alla fall byggnaden som användes som Hogwarts i alla filmer. Så gör dig redo på att springa i trappor som rör sig.

Stället heter Royal Connaught Park och görs nu om till lyxiga bostäder, vilket betyder att några lyckliga Potterheads kommer kunna kalla Hogwarts för hem.

Det kommer finnas 380 hem när projektet är klart, men än så länge är det bara 28 av dem som står helt färdiga, skriver Hellogiggles. Prislappen är dock svindyr, som man kanske får vänta sig om man ska bo på det mest magiska stället på jorden. De bostäder som är färdiga ligger på allt från drygt 7 miljoner till drygt 30 miljoner kronor.

En del av interiören kommer se väldigt bekant ut för Harry Potter-fans, och kanske särskilt matsalen, aka stora salen. Japp, du läste rätt. Royal Connaught Park var hem för stora salen i filmerna. Tänk att få fira jul där! Om man har tur kanske de även listat ut hur ljus kan flyga omkring och snö falla ner från taket.

jul hogwarts

Vem vill bo på Hogwarts?

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.