in

Snart kan du se vem som svajpat höger på dig på Tinder – så får du tillgång till nya tjänsten

tinder dragare 1

Alla som någon gång varit på Tinder och svajpat hej vilt vet att det alltid är lika pirrigt att svajpa höger – för tänk om hen redan svajpat vänster på en själv? Nu slipper du undra, för Tinder har lanserat en ny uppdatering som låter en se om någon svajpat höger på en. Mer

Om du inte orkar sitta i timtal och svajpa vänster och höger på Tinder (vem gör?) så har vi goda nyheter. Snart kommer nämligen uppdateringen vi alla väntat på – du kommer kunna se vem som svajpat höger på dig. Om du betalar, såklart.

Denna funktionen är en del av den nya uppdateringen ”Tinder Gold”, som också ger dig fem superlajks per dag, en boost per månad, obegränsat med lajks, pass (som låter dig ändra plats) och rewind som låter dig göra om när du råkar svajpa fel. Hur bra är det inte för alla Tinderellor?!

Enligt Mashable kommer du kunna se vilka som svajpat höger på din profil på samma ställe där du ser vilka du matchat med. Därifrån kan du välja att antingen auto-matcha, avfärda eller läsa och se mer på personens profil. När du är inne i den vanliga kortleken kommer ett guldhjärta dyka upp på profiler som redan svajpat höger på dig.

tinder
Bildkälla: Tinder

Tinder Gold kommer inom kort testas i Argentina, Australien, Kanada och Mexico, och sedan hoppas företaget att uppdateringen kommer finnas tillgänglig för alla användare strax efter det. Det är fortfarande oklart vad tjänsten kommer kosta.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss