in

Smink-slime är helt förtrollande att titta på – ni kan bara inte missa det här

slime dragare

Det är som balsam för själen! Mer

Videos där man kastar smink i marken eller river sönder det med rivjärn är ju bara slöseri med produkt, men smink-slime är en helt annan grej. Det är också mycket mer tillfredställande att se på än en kajalpenna som bara bryts av.

Slime såg ju ut att bli sommarens hype bland kidsen innan fidget spinners dök upp, men när det finns hela Instagramkonton som typ är tillägnade smink-slime måste man ju bara in och följa för att sedan titta på alla videos om och om (och om) igen.

Vad är då smink-slime? Jo, man har sin lilla slime och istället för att hälla i färgpigment använder man helt enkelt smink för att göra den färgglad. Du kan använda allt från glowy highlighters och roliga ögonskuggor till läppstift och foundations. Sedan är det bara blanda in allt och njuta!

[adSpace placement=”auto”]

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss