in

Släpp allt du gör: det finns badbomber som visar vilket elevhem på Hogwarts du tillhör

harry potter dragare

Nu kan vi vanliga dödliga mugglare också få reda på vilket elevhem på Hogwarts vi skulle tillhöra – med hjälp av en badbomb! Mer

Sorteringshatten i Harry Potter-filmerna avgör vilket elevhem man ska spendera sina år på Hogwarts i, och vi har väl alla drömt om att få veta var vi skulle tillhöra (pax inte Slytherin!). Nu har det näst bästa alternativet kommit om man inte har en egen Sorteringshatt, nämligen en badbomb!

Created by Rebecca Lynn har gjort en badbomb som är vit med de fyra elevhemmens färger på. När man lägger den i vattnet och den löser upp sig avslöjar den vilket av de fyra elevhemmen man skulle tillhöra genom att antingen färga vattnet rött (Gryffindor), grönt (Slytherin), blått (Ravenclaw) eller gult (Hufflepuff).

För oss vanliga mugglare som aldrig kommer få komma i närheten av en sorteringshatt är detta alltså grejen vi måste köra på för att få reda på vilket elevhem som vi skulle tillhöra om vi hade fått turen att vara trollkarl som Harry, Ron och Hermione. Badbomben är liksom den gnutta magi vi får, samtidigt som vi kan ligga och läsa om alla Harry Potter-böckerna och drömma oss bort i vårt färgglada vatten.

Vilket elevhem skulle du vilja tillhöra på Hogwarts?