in

Skam-stjärnan startar podcast – vi kommer lyssna slaviskt

skam podcast ulrikke

En av våra Skam-favoriter är tillbaka – och vi får följa med i hennes djupaste tankar och känslor. Mer

Det har gått snart ett år sedan sista avsnittet av Skam sändes, och vi har saknat serien och dess karaktärer dagligen sedan dess. Det finns ingenting som tyder på att Skam kommer återuppstå (men det kommer dock en uppföljare!), och vi har fått nöja oss med att följa skådespelarna i sociala medier för att få vår dos Skam-kärlek.

En av de som blivit mest populär i sina sociala kanaler är Ulrikke Falch, 21, som spelade Vilde. Idag har Ulrikke över en miljon följare på Instagram och driver frågor som feminism och kroppsaktivism med en rejäl dos humor.

 

me after working out one time, once a year

Ett inlägg delat av Ulrikke Falch (@ulrikkefalch)

Kan du inte få nog av henne? Då har vi bra nyheter!

I veckan meddelade nämligen NRK P3 att Ulrikke får en alldeles egen podcast, ”Ulrikkes Universe”. Den kommer att ta vara på Ulrikkes samhällsengagemang och hon kommer i varje avsnitt att intervju gäster om ämnen som ilska, kroppshets och ätstörningar.

Första avsnittet handlar om just ilska eftersom Ulrikke ofta setts som en arg person.

– Det här är kanske det mest personliga avsnittet. Vi träffar min mamma, pappa och min tvillingsyster. De alla känner mig och vet vilket humör jag har. Jag har alltid varit krävande och tagit mycket plats med mitt humör, så i det här avsnittet behandlar jag till exempel skuld och mitt förflutna, säger Ulrikke Falch i ett pressmeddelande.

Podcasten har premiär 5 april och släpps varje vecka i tio veckor.

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!