in

”Skam” får en uppföljare – och serien börjar sändas redan i år!

skam uppfojare

Äntligen! Skam får en uppföljare! Mer

Norska tv-serien Skam blev en riktig dundersuccé och vi alla ville börja prata norska, skälla ut drittsekkar i sann Noora-anda och åka russebuss. Fyra, fantastiska, säsonger blev det innan Skam, till vår stora sork, lades ner. Men! Nu har vi en anledning att återigen bli norsk-frälsta eftersom Skam nu får en uppföljare!

Uppföljaren kommer heta ”Lovleg” och spelas in på Firda gymnasieskola i Sandande i norska Nordfjord, skriver NRK, som ju ligger bakom Skam och även ny serien Lovleg.

Lokala ungdomar ska spela rollerna i serien och Lovleg kommer bland annat handla om vad som händer när man ska flytta hemifrån och stå på egna ben. Vi gissar alltså redan på att det precis som i Skam kommer vara stor igenkänning!

– Det är väldigt kul att den här serien ska handla om ungdomar som bor på landsbygden. Jag hoppas att den blir lika populär som Skam, säger Thea Fuglestrand som är elev på Firda gymnasium till NRK.

Inspelningen av Lovleg ska börja i juni och pågå under sommaren. Enligt NRK kommer serien börja sändas någon gång under 2018. Vi väntar med spänning!

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt, nyheter och tävlingar!