in

11 underbart sjuka saker som folk gjort i The Sims

sims puff2016

Det var på forumet Reddit som den geniala frågan kom: ”Vad är det värsta du gjort på The Sims”? Svaren blev lika sjuka som underbara: Mer

1.

”Jag dränkte en sim och tvingade alla att gå på hans begravning i badkläder.”

sims

 

2.

”Min tonårige son började tycka att det var oviktigt att vakna och gå till skolan. Så jag stängde in honom i det minsta rummet jag kunde bygga tills han kissade på sig och drunknade i pölen.”

sims kissa pa sig

Bildkälla

 

3.

”Dödsängeln blev kär i min sim, så jag dödade en ny sim varje dag så att de skulle få umgås.”

the-sims-doden_2

Bildkälla

 

4.

”Jag tränade min son till att bli asbra på att måla. Sen tvingade jag honom att måla av mig naken eller när jag hade sex med folk. Jag hängde hans tavlor i hela huset.”

the sims naken

Bildkälla

 

5.

”Jag somnade medan jag spelade en gång, och när jag vaknade hade socialen tagit mina barn, för att föräldrarna bara spelade dator.”

[adSpace placement=”auto”]

enhanced buzz 26480 1428596139 7

Bildkälla

 

6.

”Jag fick min sim att ragga upp så många killar hon kunde och sen bjuda in alla på fest. Så fort hon kysste nån brakade helvetet lös.”

The sims, fight

Bildälla

 

7.

”Jag svälte min sim tills han beställde pizza i hemlighet. När den hade kommit tvingade jag honom att slänga den i soporna. Då började han böla.”

the sims pizza

 

8.

”Jag brukade göra Big Brother-hus fullt av stereotyper och låta dem göra vad de ville. Så tittade jag till dem ibland och röstade bort den folk gillade minst. Med ’röstade bort’ menar jag ’dödade’, så klart.”

sims big brother

Bildkälla

 

9.

”Mitt fängelse fullt av konstnärsslavar var ganska grymt. Alla fick varsin cell med säng, handfat, toalett och målarduk. Alla cellerna låg under jord, så klart, och ovanför dem bodde en fångvaktare som lagade mat åt dem. Men de fick bara äta om de målade tavlor som sålde. De flesta blev galna och dog.”

[adSpace placement=”auto”]

The sims

 

10.

”Jag gjorde en sim som var ett tvångsmässigt städfreak. Satte honom i ett jättekonstigt hus med ingenting förutom en bröllopsbuffé och en hamster och tog bort dörren.

Tillslut blev han deprimerad för att allt var så stökigt och hans hamster dog, och när buffén hade ruttnat så svalt han ihjäl.

Jag ställde hans urna i ett rum. Sen skapade jag en likadan sim och upprepade hela grejen. Den tionde gubben satt vaken hela natten, varje natt, livrädd för alla spöken av honom själv.”

the sims bajsa

Bildkälla

 

11.

”I The Sims Makin’ Magic hade jag en fantastisk hund som hette AJ som hela familjen älskade. Så jag tränade mina simmar på att trolla för att kunna förvandla AJ till människa.

Han visade sig vara det värsta jävla aset någonsin och misshandlade sin familj, så jag fick… ta hand om honom. Jag byggde en liten grav och stängde in honom i och familjen stod utanför och spelade musik medan han sakta svalt ihjäl.

Sen köpte de en ny hund och lekte med den utanför för att plåga hans instängda själ. Tillslut brände en drake ner huset och dödade allihop. Vilket spel!”

sims brand

Bildkälla

Är det bara jag som blir sugen på att installera The Sims igen?

Vill du se mer sånt här? Följ Veckorevyn på Facebook så missar du inget