in

Senaste tatueringstrenden är mini-tatueringar på nagelbanden (så fint!)

tatuering dragare

Tatueringstrender kommer och går, och den senaste är riktigt cool! Mer

Att tatuera in små mönster vid nagelbanden är en av de senaste trenderna när det kommer till att märka sig med bläck. Tatueringarna har tagit över Instagram under sommaren och vi gillar det!

Om man inte riktigt är redo att ta steget att tatuera sig, aka märka sig för livet, så skriver Hellogiggles att det även finns temporära tatueringar att köpa om man vill ha en mindre smärtsam version ett litet tag. Och om du har en konstnärlig ådra och vill leka runt själv kan du rita egna mönster med en vattenfast eyeliner till exempel.

Tatueringarna sitter precis ovanför nagelbanden, och är ett riktigt roligt och snyggt komplement till ens naglar. Man kan göra så minimalistiskt man vill, eller göra mer avancerade mönster med färg. Du bestämmer!

Kolla in några fina tatueringar här nedan.

Ett inlägg delat av Amber ? (@classy_owl)

Ett inlägg delat av @the.mau.mau

Ett inlägg delat av Trini (@onlyonetrini)

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss