in

Se teaser trailern för ”Pretty little liars” säsong 7 här!

pretty little liars

O.M.G! 21 juni är ”Pretty little liars” tillbaka – som vi har längtat! Se trailern här. Men gör det på egen risk. *spoiler alert* Mer

För ett tag sedan skrev vi 10 saker ”Pretty little liars” har lärt oss om livet och längtade efter nästa säsong. Och nu är den snart här! Om tre veckor, den 21 juni, får vi återse… ja, vilka är det nu? Vi vill inte spoila för alla er som ligger efter och om ni gör det – kolla INTE på denna video! Ni andra: enjoy… ?

[adSpace]

Vad är ”Pretty little liars”?

PLL är en amerikansk tonårsserie skapad av Marlene King, baserad på bokserien med samma namn, av Sara Shepard. Serien hade premiär 2011 i Sverige.

När PLL startade kretsade den kring de fyra highschool-tjejerna Aria, Spencer, Hanna och Emily, vars gäng glidit isär efter försvinnandet av gängledaren Alison. När Alisons kropp hittas ett år senare börjar tjejerna få läskiga sms från en person med signaturen ”A”, som hotar att avslöja alla deras hemligheter. ”A” är till en början en okänd person, men ju mer tjejerna gräver för att få fram personen bakom ”A”, desto fler hemligheter avslöjas, och efter sex säsonger kan man lugnt säga att en hel del hemskheter har hänt. Vem går egentligen att lita på..?