in

Se första bilden från ”Vänner”-stjärnornas återförening (vi känner knappt igen Joey!)

vannerbetapuff

I förra veckan kunde vi berätta att ”Vänner”-stjärnorna skulle återförenas i ett hyllningsavsnitt efter mer än tio år isär. Nu har första bilden på Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc och David Schwimmer släppts och vi bara längtar ännu mer tills vi får se slutresultatet. Mer

Det var under söndagen som stjärnorna från ”Vänner” träffades i Los Angeles för att spela in det två timmar långa hyllningsprogrammet till den legendariska regissören James Burrows, som regisserat femton av Vänner-avsnitten under sin karriär. Tyvärr fattades en av skådespelarna – nämligen Matthew Perry som spelar Chandler. Anledningen är hans tuffa schema då han befinner sig i London med sin föreställning ”The End of Longing”.

Specialavsnittet kommer att sändas i en livespecial på NBC den 21 februari och vi hoppas självklart att en svensk tv-kanal köper rättigheterna så vi också får se det! Men tills dess får vi hålla tillgodo med den här lyckobilden ?

Den redan superpopulära bilden stod Kaley Couco bakom som är en av stjärnorna i serien ”The Big Bang Theory” – också en serie som James Burrows jobbat med.

Gillar du den här artikeln så tror vi att du även kommer älska de här fantastiska ”Vänner”-tatueringarna.

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och gilla VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!