in

Se den efterlängtade trailern för nya Gilmore Girls här!

Nya avsnitt av Gilmore Girls

I höst får vi äntligen träffa Rory, Lorelai och de andra i Stars Hollow igen – som vi har längtat! Nu har Netflix släppt den första trailern för nya miniserien Gilmore Girls: A Year in the life. Se den här! Mer

Det har länge pratats om återkomsten av Gilmore Girls och nu har Netflix ÄNTLIGEN släppt en trailer – hurra! Gilmore Girls: A Year in the Life släpps 25 november (i alla fall i USA och Kanada, men vi hoppas även internationellt) och kommer att bestå av fyra 90-minutersavsnitt – alldeles för lite, tycker vi – som täcker varsin årstid: vinter, vår, sommar och höst.

Och även om det gått några år sedan vi sist träffade Rory och Lorelai så verkar mycket vara sig likt, de har fortfarande snabba konversationer om livet över en kopp kaffe. Frågan är hur mycket annat som är sig likt? Håller Luke och Lorelai ihop? Vad har hänt i Rorys liv, efter att hon tackade nej till Logans frieri och valde att satsa på karriären och sig själv istället? Åååh, så många frågor, kan det bli november nu?

[adSpace]

Se den efterlängtade trailern här:

Och här kan du läsa om varför Gilmore Girls är den bästa tv-serien ever. Vill du kolla på tv-serier redan nu kan du spana in vår guide med det bästa av utbudet på Netflix-serier 2016.