in

Se 14-åringens framträdande som chockar alla (och försök hålla tillbaka tårarna!)

skacc88rmavbild 2016 05 03 kl 14 49 15

En blyg, 14-årig tjej kommer in på scenen – och hon tar både juryn och publiken med storm. Spana in videon från ”Britain’s got talent” som lämnar få oberörda. Mer

När 14-åriga Jasmine Elcock går in på scenen på ”Britain’s got talent” kan ingen förvänta sig det som komma skall. Men efter att hon sjungit Chers monsterhit ”Believe” så finns ingen hejd på publikens – eller juryns – jubel. Och! Programledarna Anthony McPartlin och Declan Donnelly kan inte heller hålla inne på sina känslor utan springer fram till jurybordet och trycker in ”The golden buzzer” – den speciella knappen varje jurymedlem får trycka in en gång var under säsongen, som sänder talangen vidare till liveshowerna (oavsett antalet röster).

Det här klippet lämnar ingen oberörd, spana in det här:

Och nu står mycket på spel för Jasmine. Vinnaren av ”Britain’s got talent” får 250 000 pund och en plats i ”Royal Variety Performance”, en tv-show med artister från hela världen. Vi får se om Jasmine håller hela vägen! Och om nerverna håller… Trots att hon bara är nyss fyllda 14 år så har hon dock erfarenhet av scener och publik, då som Annie i musikalen på WestEnd, så vi tror att hon fixar pressen och håller tummarna för henne! Go Jasmine! ?