in

Saknar du Laguna Beach? Då har vi goda nyheter!

lagunabeach

Lauren Conrad, Kristin Cavallari och Lo Bosworth. De namnen kanske säger dig något om du också hade en obsession på MTVs populära dokusåpa Laguna Beach och The Hills? Då har vi nyheter som kommer göra dig riktigt glad!

Mer

I MTVs ”Laguna Beach: The Real Orange County”, en realityversion av den populära tv-serien The O.C, fick vi under åren under 2004 till 2006 följa ett gäng rika ungdomar i fashionabla Orange County. Däribland Lauren Conrad som senare medverkade i uppföljaren ”The Hills”. Säsongerna kännetecknades av en del drama — minst sagt.

Har du också saknat de båda serierna? Det har vi med, men nu behöver vi inte deppa längre. Från skaparna av Laguna Beach och The Hills presenteras nu… Siesta Key! MTVs nya realityserie om ett gäng ungdomar i Siesta Key, Florida som precis återvänt till sina hem för sommaren efter första året på collage. Som alltid med MTVs realityserier kan vi nog vänta oss en del drama.

MTVs högste chef Chris McCarthy berättar att serien kommer skilja sig från de tidigare. I serien kommer vi att få följa ungdomarnas känslomässiga liv på ett sätt som inte har gjorts tidigare och kommer dessutom att beröra hur sociala medier har påverkat hur ungdomar lever i den digitala tiden.

Serien utlovar kärlek, hjärtesorg och förräderi — vi kan knappt vänta. Serien har premiär på MTV den 31 juli. Tills dess kan ni se trailern här nedan:

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss