in

17 saker du bara känner igen om du suttit i kassan i en matbutik

Kassan veckorevyn

Du har blivit både utbjuden och utskälld på samma obekväma sätt framför en kö som aldrig tycks ta slut. Du skulle också kunna bli världsmästare i PLU-kunskap. Här är 17 saker du känner igen om du jobbat i kassan i en matbutik. Mer

1. Att du på allvar tycker att barn under 10 år borde totalförbjudas i en mataffär.

mattaffar

2. Att du lyckas slå in helt fel saker så att kön bara växer och du är tvungen att ringa efter någon ansvarig precis just när någon het person ska betala.

1

3. Hur bra du blivit på att hantera kissnödighetspaniken när du har typ en timme till nästa rast och det inte finns någon som kan byta av dig.

1

4. Hur gärna du skulle vilja vara med i något slags mästerskap där du kunde visa upp hur många PLU-koder du kan rabbla utantill.

1

5. Antalet gånger du blivit utbjuden av wierdos och fått skämmas inför precis hela kön (men samtidigt vara fejkat trevlig).

1

[adSpace]

6. Pinsamheten i att be om legg på någon som visar sig vara typ 35.

1

7… men även tunghäftan du får när du inser att du håller i ett falsklegg.

1

8. Du är så inställd på att scanna streckkoder att du till och med drömmer mardrömmar om dem.

1

9. Skammen du känner när det diffar i kassan trots att du är totalt oskyldig och ska försöka förklara det för din chef.

1

10. Hur mycket folk snattar egentligen – och hur kreativa lösningar du sett.

1

11. Att det helt på allvar känns riktigt lyxigt att få lämna kassan för att städa i pantrummet alternativt styra upp kartongpressen.

1

[adSpace]

12. Hatet mot de kunder som dyker upp 2 minuter innan stängning och strosar runt som att de hade hela helgen på sig.

1

13. Du är så van att bli utskälld (när det inte är ditt fel) att du blivit fantastiskt bra på att stänga av, sålla bort och jobba på ändå.

1

14. Inventering. Värsta dagen på året.

1

15. Hur fruktansvärt dåligt beslut det är att jobba dagarna INNAN storhelger (pga att absolut ingen har framförhållning med mathandling.)

1

16. … men hur glad du är över att du arbetar inom handeln och inte hotell/restaurang när du väl jobbat röda dagar. (100% OB, winning.)

af32

17. Hur sjukt skillnad du är, och alltid kommer att vara, på att överslagsräkna vad din egen mathandling kommer att kosta.

1