in

Så slipper du vika kläder när du ska flytta – det här knepet är genialiskt

packa klader

Varför har vi aldrig tänkt på det här?! Mer

Finns det något jobbigare än att flytta? Typ inte. Och att ta tag i garderoben är för många ett av de allra jobbigaste momenten under en flytt. Som tur är finns internet, och på internet finns folk som har tänkt till ordentligt!

En av dem är Gary Chan, eller snarare hans mamma. I samband med att han flyttade gjorde han en shoutout till alla som ska flytta i samband med skolstarten och la upp en bild på sitt bästa flytt-hack som han lärt sig av sin mamma, skriver Buzzfeed. Och det är briljant!

 


Istället för att ta bort alla kläder från galgarna och vika ned dem i väskor eller lådor så kan man trycka ihop galgarna, dra en soppåse över kläderna och fästa! Hallå, hur smart? När man kommer fram till nya boendet är det bara att plocka bort sopsäcken!

Hacket fick genast många fans och Gary Chan överöstes med beröm. Handen upp alla som ska göra så här nästa gång de flyttar!

tumblr o5ukcb2GWp1utpfiro1 500

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss