in

Så ska du tänka för att älska din kropp på beachen i sommar

bikinikropp dragare

För vissa är sommaren bästa tiden på året. Man slipper frysa (för det mesta), proppar kroppen full med D-vitamin och inget slår ju faktiskt långa ljusa sommarkvällar med sina vänner. Men för många betyder också sommaren en tid av ångest. Mer

Att åka till stranden och bada en varm och solig dag med sin familj, vänner eller partner låter fantastiskt, eller?

För alla de som inte trivs med sina kroppar kan stranden vara ett ställe man undviker, även om det är 30 grader ute och man inte vill något hellre än att doppa huvudet i havet.

Överallt kan man läsa om hur man får den ”perfekta bikinikroppen” eller hur man får en platt mage på si och så kort tid. Det är den ena tipset efter det andra om hur man ska äta för att gå ner i vikt och vilken träning som är bäst för vad. Inte undra på att många går runt och känner ångest kring sin kropp, eller hur?

Så, hur ska man köra över sina hjärnspöken då och bara njuta på stranden i sommar? Ni vet ju egentligen redan att den perfekta bikinikroppen faktiskt är vilken kropp som helst, med vilken bikini som helst. Man är snygg och fantastisk oavsett hur man ser ut.

Det är ju faktiskt också så att folk verkligen inte bryr sig om hur andra människor ser ut på stranden. De flesta är, tyvärr, upptagna med att tänka på hur de själva ser ut.

Tänk såhär: ”Jag är så jäkla snygg”, ”Min kropp är superfin”, ”Min bikini framhäver verkligen _____”. Att anamma tankesättet fake it ’til you make it funkar lika bra som på beachen som överallt annars. Medan samhället försöker övertala oss om att vi måste se ut på ett visst sätt för att vara snygga i bikini så kan vi lika gärna övertala oss själva om att vi redan är skitsnygga som vi är. En bra sak med det är att vi ju har med oss själva var vi än går, och alltså kan spendera mer tid på att peppa och boosta oss själva och vår kropp, eftersom vi har tillfället för det hela tiden.

Och visst vill man inte se tillbaka på sommaren i höst, eller tänka på dessa somrar senare i livet, och komma ihåg att man struntade i att följa med sina bästa vänner för att bada och ha härliga sommardagar tillsammans bara för att man trodde att ens kropp inte dög?! Man vill ju ha med minnen som får en att må bra, inte något annat.

Du är fin, du är grym och du är så himla snygg och bra som du är. Kan vi alla bara vara överens om det? Och hjälpa både oss själva och andra att inse det. Så kan vi alla njuta på beachen i våra perfekta bikinikroppar i sommar!

Klicka på bilden för att ta del av det här grymma erbjudandet!

Skärmavbild 2017-04-28 kl. 8.48.31 fm

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss