in

Så ser Hanson-brorsornas liv ut i dag (gissa hur många barn Taylor har…!)

hanson brothers

Vi vet att du gjorde det. Pussade Taylor-planschen godnatt varje kväll alltså. Hela världens unga tjejer på 90-talet drömde om att få bli mor till hans barn en dag. Nu, med facit i hand – kanske det var tur att det inte var med oss han skaffade FEM stycken kids 😉 Mer

Mmmbop-brorsorna gjorde ett sånt intryck på oss att de fortfarande dyker upp i medvetandet ibland. Därför var vi tvungna att ta reda på vad våra (före detta?) drömkillar faktiskt gör idag!

Isaac (Ike) Hanson fyller i år… (håll i er) 35 år. Under en konsert 2003 träffade han sin nuvarande fru Nikki. Tillsammans har de två söner och en dotter.

Ike Warming up the tubes for new Hnet EP. Gonna share more live in the studio next week.

Ett foto publicerat av @taylorhansonmusic

 

Taylor är också både gift och farsa. Han träffade sin fru Nathalie år 2000. Även de träffades i samband med en konsert. Nathalie måste vara en superhjältinna, för tillsammans har de fem (5!) barn. 

Me with the love of my @natonthewall, before a bittersweet goodby out in LA. #lifeontheroad Ett foto publicerat av @taylorhansonmusic

 

Kolla in vilka sötingar <3:

#soblessed #happyfathersday

Ett foto publicerat av @taylorhansonmusic

 

Lille Zac är inte så liten längre. Snart 30 år gammal, och även han far (men ”bara” till tre). På samma event som Taylor träffade sin Nathalie, så träffade även Zac sin tjej (numera fru) Kate. Coolt!

 

Ett foto publicerat av @taylorhansonmusic

 

Har ni hållit räkningen? Där ute, finns alltså sammanlagt ELVA små mini-Hansons. Hur har de hunnit med? 😉

Hannah_byline_veckorevyn3