in

Så ser du om någon har tagit bort dig från Snapchat (ja, det går!)

så ser du radera snapchat

Är du nyfiken på vilka som avföljt dig på dig på Snapchat? Tro det eller ej, men det finns faktiskt ett sätt att ta reda på det. Mer

Snapchat har allt mer börjat ta över den roll som Facebook och Instagram tidigare har haft. För många av oss är Snapchat det självklara valet och myyyycket tid spenderas där.

Appen är dock lite klurig. Den lägger till exempel inte särskilt stor vikt vid hur många följare man har och vilka det är som faktiskt följer en. Det kan på ett sätt vara skönt, men också väldigt jobbigt. Man vill ju kunna veta om ens crush följer en eller om hen tröttnat, det fattar ju vem som helst!

Så ser du om någon raderat dig från Snapchat

Tyvärr finns det i dagsläget inget sätt att se en sammanställning på personer som avföljt dig eller personer som du följer men som inte följer dig tillbaka. Men är du nyfiken på en särskild person så går det att ta reda på!

Gå in på personens profil och se om du kan se personens Snapscore:

se om någon tagit bort från snapchat

Ser du ingen Snapscore? Då följer personen inte dig.
Ser du siffrorna? Då följer personen dig. Så enkelt är det!

Andra Snapchat-hacks

Veckorevyn.com har tidigare skrivit om en rad roliga Snapchat-hacks. Du kan till exempel få veta hur du fyller upp ditt troféskåp, skärmdumpar utan att någon ser och skriver längre än en rad!

Tröttnat på Snapchat?

No worries! Det finns en app som heter ”Snow” och är sååå grym. Tänk dig Snapchat fast med hundratals filter. Magiskt, eller hur?

Läs mer om den här.

snow-app-filter