in

Så ofta bör du tvätta din bh (alldeles för ofta om du frågar oss!)

tvatta bhaar

Sorry ladies, här är nyheten ni helst hade varit utan – i alla fall om du inte tvättar din bh särskilt ofta. Mer

Det tar emot att erkänna, men att tvätta bh:n är något vi ofta slarvar med. Det är ju så jobbigt: man måste hitta tvättpåse, de tar hundra år att torka och framförallt så måste du offra en dag utan din bästa bh. Men hur ofta ska man då tvätta dem då? Jätteofta, tyvärr.

Enligt en underklädesexpert som Daily Mail har pratat så bör vi tvätta våra bh:ar efter bara två dagars användning. Och då helst för hand.

– Vecken vid bysten och under armarna är varma, svettiga miljöer. Att tvätta bh:n efter två, eller möjligtvis tre, dagars användning är idealiskt, säger Kelly Dunmore, underklädesexpert på det brittiska modehuset Rigby & Peller, till Daily Mail.

Inte nog med att du ska tvätta ofta – du bör också göra det för hand eftersom elasticiteten och livslängden försämras i tvättmaskinen. Därefter bör bh:n torka på plant underlag.

WHAT?
raw
Det verkar helt enkelt som att vi får köpa några extra tvättpåsar och sätta igång. Och när vi ändå håller på med den nya rutinen så är det också dags att se över hur vi tvättar våra handdukar, det gör vi tydligen också alldeles för sällan.

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss:

instagram 1