in

Så många selfies tar man i genomsnitt innan man blir nöjd

selfie genomsnitt

Hur många selfies tar du innan du har en vinnare? Se om du ligger inom genomsnittet! Mer

Tricket att ta en riktig jäkla dunderselfie brukar ofta vara att, eh ja, ta massor av selfies tills man blir nöjd. Antagligen är din kamerarulle full av selfies du inte blev nöjd med, men som du inte har orkat radera än (och säkert inte orkar palla göra heller tills du får en notis om att minnet är fullt).

Men om du undrat ifall alla andra också står och tar tjugo selfies innan de blir nöjda så har vi svaret på det nu. Enligt en studie gjord av The Florida House Experience, ett hälsocenter i Florida, är genomsnitts-siffran på hur många selfies man tar innan man fått till en vinnare runt sex till tio stycken.

Tydligen tar bara 7,6 procent av kvinnor 11 till 15 selfies, vilket låter som om att vissa förskönat sin selfie-siffra lite om ni frågar mig.

selfie

I studien frågade man också hur mycket tid man lägger ner på att ”fixa till” selfien innan man postar den någonstans. Både kvinnor och män svarade att man redigerar sin bild i en till tre minuter. 4.7 procent av kvinnor spenderar dock tydligen mer än 20 minuter på att fixa till sin selfie. Props to you!

Det är dock värt att uppmärksamma att detta var en liten studie. Endast 1024 personer deltog, så siffrorna är nog inte direkt representativa på hur det verkligen ser ut när det kommer till selfie-världen. Med andra ord är det nog ganska lugnt om du knäpper bild efter bild i några minuter innan du känner att du tagit en som är Insta-worthy.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss