in

Så många selfies kommer du att ta under din livstid (HERREGUD!)

selfie dragare

Om du scrollar igenom din kamerarulle gissar vi på att du kommer hitta ett antal selfies där, och det är bara en liten del av alla du kommer hinna ta under din livstid! Mer

 

I samband med att Samsung skulle släppa sina nya telefoner bestämde de sig för att estimera hur många selfies en ung vuxen skulle ta i snitt under sin livstid, och det är inte direkt en liten siffra de kom fram till. Precis som Hellogiggles skriver så är det inte heller helt överraskande eftersom vi ändå är selfie-generationen.

Hela 25 000 selfies (!) uppskattar Samsung att vi kommer ta under våra liv.

Det har också rapporterats om att vi spenderar ungefär en timma i veckan på selfies. Då inkluderar det att ta selfies, redigera dem och posta dem på våra sociala medier. Det kan låta som mycket tid och kanske inte stämmer för vissa, medan andra spenderar många fler timmar i veckan på selfies.

Oavsett hur många selfies du tar under din livstid så är i alla fall den här siffran sjukt intressant. Men vi gissar på att ingen orkar räkna ändå, så det är ingen som kan dubbelkolla dig om du känner att 25 000 selfies låter lite mycket.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss