in

Så många av oss skulle göra slut med en partner om vår hund inte gillade hen

hund dragare

Hunden är människans bästa vän sägs det ju, och det verkar stämma väldigt väl. Mer

Enligt en studie gjord av Rover.com, som är USAs största organisation för professionella husdjurvakter (var signar jag upp mig?), skulle hela 54 procent av hundägare lämna sin parter om ens husdjur inte godkände hen, skriver Elite Daily. Hunden slår allt, med andra ord!

Studien visade också att 94 procent av hundägare räknar sin hund som en familjemedlem (vad är det för fel på er resterande sex procent?!) och 79 procent sa att de skulle inkludera sin hund i familjegrejer så som semestrar, frierier och högtidskort.

29 procent postar också fler bilder på sin hund på sociala medier än vad de gör på sina vänner, familj eller sig själva. 65 procent tar också fler bilder på sin hund överlag än vad de gör på sin partner, vilket är helt förståeligt. Hundar är ju mycket roligare att ta kort på!

Hjältarna här är ju också de 25 procent som någon gång tagit med sin vovve på en dejt. Inget slår ju en hund-dejt! Kan ju också vara ett smart drag från deras sida för att se om hunden godkänner dejten eller inte.

1

Att lämna sitt husdjur är ju aldrig roligt, oavsett om det bara är för att gå till jobbet eller för att åka iväg någon vecka på semester. 37 procent säger att de gråtit en skvätt när de behövt lämna sin hund. Och 47 procent berättade också att de ofta lämnar jobbet tidigare för att komma hem och släppa ut sin hund. Lika många erkänner också att de tycker att det är jobbigare att lämna sin hund i en vecka än vad det är att lämna sin partner.

2

Så, om du dejtar någon eller är tillsammans med någon som har en hund är det nog bäst att kela lite extra ibland så du håller dig på den säkra sidan.