in

Så kommer konstnären runt Instagrams naken-regel

brostvartor dragare

Att Instagram nästintill är livrädda för bröstvårtor är inget nytt, men konstnären Claudia Sahuquillo har hittat ett riktigt fint sätt att ta sig runt det. Mer

Att män kan lägga ut bilder på Instagram från stranden, sängen, partyt, ja från var som helst, barbröstade där man ser deras bröstvårtor är helt okej. Men om kvinnor gör detsamma tas de snabbt bort från bild-appen. Män får visa bröstvårtor, men inte kvinnor.

Kvinnors kroppar sexualiseras på sociala medier, i skolan, på jobbet, på gatan, på klubben, överallt, hela tiden. Konstnären Claudia Sahuquillo har tröttnat på Instagrams regel om att kvinnor inte får visa sina bröstvårtor och har gjort sin egen variant på #freethenipples, skriver Refinery29. I hennes flöde syns många kvinnor utan varken tröja eller BH på sig, och bröstvårtorna står i fokus. Men varför tas inte bilderna bort?

Jo, bröstvårtorna täcks alltid av kroppsmålningar.

Resultatet är vackra, fina och viktiga bilder. Spana in några av Sahuquillos konstverk här under.

[adSpace placement=”auto”]

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss