in

Så här hade 6 av våra favoritserier sett ut idag om de fortfarande hade sänts

oc2

Finns det något värre än när ens favoritserie lägger ner? Svar nej. Därför bestämde vi oss för att fantisera om hur några av våra favvoserier hade sett ut idag om de fortfarande hade sänts. Mer

 1. Vänner

  friends

  Så avslutades serien: Rachel och Ross fick äntligen varandra, Monica och Chandler flyttade ut till förorten med sina tvillingar och Phoebe och Mike är nygifta och Joey levde på som vanligt.

  Så här hade det sett ut idag: Rachel och Ross har fått ett barn till (som kanske heter Emmett eller Ella?) men deras förhållande är på och av hela tiden. Rachels mamma är mer involverad i deras liv för att kunna ta hand om barnbarnen när Rachel och Ross bråkar för femtioelfte gången då Ross insisterar på att ”they were on a break” (fortfarande inte okej, Ross).

  Monica och Chandler bor kvar i förorten med deras tvillingar som är tonåringar nu (!) med allt vad det innebär. Monica och Chandler är ett riktigt team och tacklar allt tillsammans. Monica driver en mysig liten restaurang i stan och det är fortfarande ingen som vet vad Chandler faktiskt jobbar med.

  Phoebe och Mike har rest runt i världen i flera år och gjort precis det de känner för, men nu är de tillbaka i New York och har flyttat in i Monica och Chandlers gamla lägenhet. Mike har dock satt ner foten och vägrat spika upp någon av Phoebes läskiga tavlor.

  Joey bor kvar i sin lägenhet mitt emot. Hans skådespelarkarriär har gått spikrakt uppåt och nu är han stjärnan i en ny tv-serie. Han har fortfarande inte hittat någon tjej som han fallit pladask för, utan dejtar fortfarande hej vilt.

 2. The O.C.

  oc

  Så slutade serien: I sista avsnittet i säsong fyra får vi se fem år fram i tiden. Familjen Cohen har flyttat till huset i Berkley där Sandy och Kirsten bodde när de pluggade, och de har en femårig dotter som heter Sophie. Sandy undervisar i juridik på universitetet. Ryan har blivit arkitekt och han är tillsammans med Taylor. Seth och Summer gifter sig.

  Så här hade det sett ut idag: Vi har fortfarande inte kommit över Marissas död, men hur gärna vi än vill så kan vi inte återuppleva henne så att hon och Ryan kan leva lyckliga i alla sina dagar.

  Några som däremot gör det är Seth och Summer. De har flyttat till ett eget hus som ligger i samma kvarter som Sandy och Kirstens hus. Summer har fortsatt på miljöaktivist-spåret och går på demonstrationer titt som tätt. Seth har en egen serietidningsaffär och han kämpar med att äntligen få hans egen serie Atomic County utgiven.

  Ryans och Taylors förhållande har tagit slut och hon har flyttat tillbaka till O.C. Ryan är en framgångsrik arkitekt och bor i sitt egendesignade hus. Han hjälper barn som har det svårt hemma och en kille i tonåren flyttar in hos honom efter att Ryan hittar honom längs vägen med en trasig cykel.

  Sandy och Kirsten är starkare än någonsin och de har fullt upp med Sophie som är femton år nu. Till skillnad från Seth är hon superpoppis i skolan och hon smyger ut och hänger med vänner och killar hela tiden, vilket jämt får henne i trubbel.

 3. Gossip Girl

  gossip girl

  Så slutade serien: Precis som The O.C. spolade Gossip Girl också fram fem år i sista avsnittet, då de visade att Serena och Dan gifter sig. Blair och Chuck har ett barn tillsammans, Lily är tillsammans med , William, Serena och Erics pappa och Rufufs har också en tjej. Både Jenny och Eric är med, och det hintas om att Nate kanske ska försöka bli vald till New Yorks borgmästare. Åh just det, Dan är Gossip Girl.

  Så här hade det sett ut idag: Dan är som 00-talets Perez Hilton och har gått vidare från att i hemlighet skvallra om sina klasskompisar till att skvallra om New Yorks societet på sin välbesökta blogg. Han och Serena har skiljt sig, men dras fortfarande till varandra som två magneter.

  Blair driver framgångsrikt sin mammas klädmärke. Hon har anställt Serena som sköter marknadsföringen och modellar för märket.

  Chuck har byggt upp en egen hotellkedja, och han och Blair bor såklart i den finaste takvåningen med sin lilla familj. Dorota jobbar för dem, vem annars?

  Nate sålde The Spectator, och blev borgmästare. Han inleder ett förhållande med sin assistent (what else?) och hon blir gravid. De bestämmer sig för att gå all in och flyttar ihop. Det blir dock drama när det kommer fram att det kan vara någon annans barn.

 4. The Hills

  the hills

  Så slutade serien: Hollywood-bakgrunden lyftes bort (!) efter att Kristin och Brody kramat varandra hejdå när hon skulle flytta till Europa och skaparna hintade/avslöjade att mycket av realityserien inte hade varit så ”verklig”.

  Så här hade det sett ut idag: Okej, vi vet att detta är verkliga personer som vi lätt kan kolla upp vad de har för sig, men nu låtsas vi som om att serien bara hade fortsatt som den gjorde och att det aldrig hade lyfts bort någon himla bakgrund.

  Lauren är tillbaka i serien och hon jobbar sin väg upp genom modebranschen. Efter år av jobb som assistent skapar hon och Whitney (som tröttnade på New York och har flyttat tillbaka till L.A.) ett eget klädmärke. Eftersom de är drömpartners går det superbra.

  Audrina har äntligen kommit över Justin Bobby på riktigt (även om han fortfarande dyker upp och försöker vinna tillbaka henne) och har blivit tillsammans med en kille som spelar i något coolt band som hon headhuntade till Epic.

  Lo har flyttat in med sin kille och vi får se mer av deras liv ihop medan de planerar sitt bröllop. Lauren och Whitney får designa hennes klänning. Hon kallar fortfarande alla ”sweetie”.

  Heidi och Spencer är helt ute ur bilden, så vi slipper se asshole-Spence = alla är lyckliga!

 5. One Tree Hill

  one tree hill

  Så slutade serien: Julian köper Brookes barndomshus och de flyttar in med sina barn och Baker Man blir en succé. Haley äger ett café. Mouth startar ett stipendium för idrottare i Keiths och Jimmys namn av pengarna han ärvde av Dan Scott. Millie är gravid. Quinn och Clay gifter sig och Quinn blir mamma till Clays son Logan. I sista scenen kastas man fram i tiden och ser att Jamie slagit Nathans basketrekord.

  Så här hade det sett ut idag: Lucas och Peyton har flyttat tillbaka till One Tree Hill. De bor i Lucas gamla hus tillsammans med sin dotter Sawyer. Lucas är en framgångsrik författare och Peyton har tagit över Red Bedroom Records.

  Nathan är framgångsrik som sportagent och Haley fortsätter att driva sitt café, som kontinuerligt har open mic-nights, där Peyton upptäcker nästa stjärna. Jamie kämpar för att bli nästa stora basketstjärna och är fortfarande bästa vän med Madison. De har tagit över Lucas och Haleys plåtask där de varje år lägger sina önskningar.

  Brooke och Julian bor kvar i Brookes barndomshus. Hon driver Baker Man och han gör filmer. Deras tvillingsöner Davis och Jude spelar också basket, och Brooke och Julian går på varje match.

  Mouth är framgångsrik som sportankare. Millie hjälper till med Baker Man. Mouth har också startat ett sommarläger för barn som inte mår bra, i hopp om att kunna hjälpa dem innan det är för sent.

  Quinn, Clay och Logan bor kvar i strandhuset. Clay jobbar tillsammans med Nathan som sportagent. Quinn är fotograf och driver sitt galleri. Hon får uppdrag över hela världen och drömmer om att flytta sin verksamhet till Paris, vilket är påfrestande för parets förhållande.

 6. How I Met Your Mother

  how i met your mother

  Så slutade serien: Det avslöjas att Tracy, som är mamman till Teds barn, är död, och han och Robin blir ihop. Barney har ett barn med ett one night stand vi aldrig får se igen. Lily och Marshall lever lyckliga ihop.

  Så här hade det sett ut idag: Det funkade inte mellan Robin och Ted, och han lever ensam med sina barn och sörjer fortfarande Tracy. Barnen försöker dock få honom att hitta någon ny, eftersom de inte vill se sin pappa ledsen.

  Robin och Barney är tillsammans och uppfostrar Barneys barn. Robin har slutat som nyhetsankare och jobbar nu istället som producent för programmet istället.

  Barney och Marshall jobbar fortfarande ihop och Marshall och Lily har fått ett till barn. Lily är rektor på skolan hon jobbar på, men trivs inte alls som det utan längtar till att gå tillbaka som lärare.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss