in

Reseföretaget söker efter professionell latmask – definitvt årets slappaste jobb

strandfejkare jobb

Sugen på ett nytt jobb som inte är så stressigt? Då är detta jobbet för dig! Mer

Tycker du att det är lite för jobbigt att behöva plugga till tentor stup i kvarten, eller kämpa på med stressiga deadlines på jobbet varje vecka? Hade du hellre velat ligga kvar i sängen alternativt njuta av solen på någon varm strand – och ändå få betalt? Då är det här jobbet verkligen något för dig!

Reseföretaget Tui Nordic söker nämligen efter fyra ”professionella latmaskar”, och det verkar inte vara några särskilda erfarenheter du behöver ha med dig. Deras lista på förkunskaper skiljer sig nämligen från de flesta (läs: alla) andra jobb. Det skriver att det är bra om du inte kan ha flera bollar i luften, hatar ord som ”produktivitet”, du undviker att ta egna initiativ, är bra på att blunda och slappna av oavsett distraktioner, du gillar att sitta eller ligga ner samt har en förkärlek för kanske att läsa en bok eller ta en tupplur då och då.

Om du känner att du checkar av de flesta grejerna på den listan kanske det är dags att söka ASAP. Arbetsuppgifterna verkar inte vara så krävande det heller, om du är orolig för det.

  • Låtsas som att det inte regnar.
  • Sitta i bekväm strandstol iklädd sommarkläder (ej endast badkläder) med fötterna i sanden, alt. ligga på strandhandduk.
  • Ta en tupplur, läsa en bok, lyssna på musik eller liknande avslappnande aktivitet.
  • Ignorera förbipasserande jäktade resenärer och fokusera på din egen avslappning.

Benämningen på tjänsten är ”Strandfejkare”, så tyvärr är det ingen utlandssemester som väntar för de fyra latmaskarna som får jobbet. Däremot kommer inredningen på kontoret vara inspirerad av Medelhavets stränder. Och är du expert på att drömma dig bort till härliga paradis kanske upplevelsen blir nära nog.

Tjänsten som Strandfejkare är en projektanställning under perioden 22a januari – 4e februari. Och Tui själva skriver att ”lönen är fast, men troligtvis alldeles för hög i förhållande till prestation”. Om du är sugen på ett annorlunda jobb kan du söka här.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss