in

Psykologen: Så ofta ska du umgås med en person du dejtar

dejta

Hänga varje dag eller bara någon gång i veckan? Så här ofta tycker psykologen Scott Carroll man ska umgås när man dejtar! Mer

Om du är singel och dejtar vet du antagligen hur svårt det är att hitta någon du vill träffa mer än en gång. Eller ja, alla som varit single and ready to mingle kan antagligen känna igen sig i det. Men, när man väl hittar den där personen som man kanske till och med börjar bli lite kär i är det ju hur svårt som helst att veta hur man ska göra.

När allt är nytt och spännande och känns bra är det lätt att man helst umgås all vaken tid med den personen, även om det innebär att man kanske glömmer av att hänga med vänner och familj också. Så även om du mår bra av att umgås med din nya fling hela tiden, borde du verkligen lägga ner den tiden på hen?

Nej, inte enligt psykologen Scott Carroll – som har en regel på hur ofta du borde umgås med personen du dejtar.

– Det är viktigt att hålla sig till två dagar i veckan så du har mycket tid ifrån din nya dejt att ge dina djupaste känslor tid att sippra upp till ytan från ditt undermedvetna. Dessa djupa känslor är viktiga eftersom de kommer hjälpa dig se eventuella problem kring ditt nya kärleksintresse, säger han till Bravo TV.

Okej, vi fattar vad han menar. Det är ju inte så roligt att kuta in i ett förhållande och senare upptäcka en massa saker man stör sig på hos sin partner – bara för att man var förblindad av kärlek och inte såg det tidigare. Men tänk om man bara vill go with the flow?

Carroll berättar också att om du och din dejt hänger ”för mycket” i början kan det göra att en av er blir väldigt exalterad över situationen, och i sin tur kan det göra att den andra blir avskräckt och avslutar allt.

– Du behöver inte se någon varje dag, men träffa dem en gång under veckan och sedan en annan kväll över helgen för att få saker att fortsätta gå framåt. Om du bara träffar dem en gång varannan vecka är det nästan som att behöva börja om igen varje dejt, säger Carroll.

Vi hör vad han säger, men vi säger att när det kommer till relationer ska man lita på sin magkänsla och gå efter den. Gör helt enkelt det som känns bäst för dig när det kommer till dejtinglivet.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss