in

Emma och Siri startar #byggryggraden: ”Det handlar om att vara stark i sig själv”

byggryggraden dragare

Men hashtaggen #byggryggraden vill tjejerna från Pillerpodden få oss att bli starka i oss själva. Mer

Emma Westas Rödin och Siri Strand är de som ligger bakom Pillerpodden, en podd om psykisk ohälsa, och sen en tid tillbaka bloggar de även här hos oss på VeckoRevyn. Nu har de dragit igång hashtaggen #byggryggraden för att få oss alla att bli starka.

– Ensam är inte stark, men för att vara starka tillsammans måste man också vara stark i sig själv, säger Emma.

Idén med #byggryggraden kommer från en gång när Emma var inne på Tinder.

– Jag hade ångest. Jag ville bara få bekräftelse från någon och skriva med vem som helst. Och i den känslan kom jag fram till att det handlar om att bygga upp min egen styrka och min egen ryggrad.

Under hashtaggen kan man dela med sig av tips, situationer eller egentligen vad som helst som får en att känna sig stärkt eller som man tror kan få andra att känna sig stärkta.

– Vi pratar mycket om systerskap och att hålla ihop. Men när det kommer till kritan handlar det om att vara stark i dig själv, berättar Emma.

Emmas bästa tips för att bygga sin egen ryggrad är att upprepa för sig själv att allt är okej.

– Jag pratar ju mycket om psykisk ohälsa. Det är okej att saker tar tid, det är okej att våga erkänna att man behöver hjälp när man mår dåligt, det är okej att ge upp. Och att komma ihåg att de dagarna man inte ens orkar gå upp ur sängen är de dagarna man också blir stark. Det är då man samlar kraft, säger Emma och fortsätter:

– Allt man gör, alla val, handlar om att bygga sig själv och utvecklas.

Dela med dig av dina tips och erfarenheter på hashtaggen #byggryggraden, eller spana in hashtaggen för att få ta del av andras styrka.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss