in

Personerna bakom Coachella startar festival i London (VI LÄNGTAR!)

istock 510012671 scaled
A musician singing and playing guitar on stage at an outdoor festivalhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/782675.jpg

Har du alltid velat besöka Coachella med tyckt att det varit liiite för långt dit? Vi med! Men nu kommer den populära festivalen närmare, typ. Mer

Dags att dra fram resväskan och packa ner blomkransar och gummistövlar. Kult-festivalen Coachella kommer nämligen till London! Eller ja, nästan. Organisatörerna som ligger bakom Kaliforniens kända ökenfestival är i full gång med att skapa något grymt för England också, och vi är redan pepp!

All Points East är en helt ny festival som ska hållas i Victoria Park i London i maj 2018, skriver The Guardian.

Hela eventet kommer vara i tio dagar, med en tre dagars festival, där The XX som kickar igång allting. Sedan kommer fyra mellandagar där festivalområdet kommer vara gratis att besöka. Då kommer det bland annat finnas matstånd och utomhusbio (hur mysigt?!).

För att avsluta allting kommer det vara tre standalone konserter de tre sista kvällarna. The national, med support från War on drugs, Future islands och Warpaint är än så länge klara för en av kvällarna.

Om du är sugen på att besöka den nya festivalen är det bara att gå in på All Points Easts hemsida, då biljetterna redan nu finns till försäljning.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss