in

OMG! Våra favoriter gör comeback i Skam (vi döööör)

skam noora william

William + Noora = sant 4ever! Eller? Mer

Säsong fyra av Skam är i full gång, och för egen del har det mest varit ångest rakt igenom. ALLT har gått emot Sana, som ju är huvudkaraktären vi får följa nu. Ni som också fortfarande följer Skam slaviskt (om inte – gör!) vet att det kretsat väldigt mycket kring Sana, Noora och Yousef och att det har varit ett riktigt tonårstriangel-drama (fast egentligen det bara är Sana som vet om det). Ni som fattar, ni fattar.

I senaste klippet som kom ut på NRK under fredagen fick vi se när Eva hade bursdag, aka födelsedag, och alla var där. Alltså alla. Isak, Even, Jonas, Eskild och Linn, Sanas bror och hans vänner samt tjejgänget såklart. I slutet av klippet får vi se Sana och Noora prata.

Sana säger till Noora att hon måste berätta något, men att Noora måste lova att inte blir sur. Och det är då det händer, mina vänner. Williams bil kör upp på parkeringen och ut kliver, i slow motion – vad annars, han och Chris kommer ut! William går fram till Noora och säger ”tack för meddelandet” samtidigt som vi får se en skyldig (?) Sana dyka upp i bakgrunden och så pang så blir det svart och vi får alltså vänta på svar om vad som händer.

Om vi känner Julie Andem rätt vid det här laget så är det att hon älskar bra kärlekshistorier. Mitt bet ligger på att Sana skickat meddelande till William och att det är därför han kommit tillbaka från London. Med andra ord känns det troligt att Noora och William hittar tillbaka till varandra, och Sana och Yousef får varandra. Ta-daa, så lever alla lyckliga livet ut osv!

Skärmavbild 2017-06-09 kl. 21.47.45

[adSpace placement=”auto”]

Thomas Hayes, som spelar William, hoppade ju som bekant av Skam efter säsong två då han ville satsa på sin karriär på annat håll. Och Herman Tømmeraas, som spelar Chris, hoppade av efter förra säsongen eftersom han skulle göra lumpen. Men nu verkar det alltså som om att de två killarna kanske i alla fall hänger kvar resten av säsongen. Hoppas hoppas!

Om du missat veckans klipp kan du ta igen det nu direkt, eller se hela avsnittet idag på SVT Play.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss