in

OMG – nu finns Skönheten & Odjuret-nagellack och vi är SÅ pepp!

skönheten och odjuret

Vi är OBSESSED med Skönheten & Odjuret, och nu finns det nagellack i Disneyfilmens ära! Mer

Det var längesedan vi längtade att få se en film lika mycket som vi längtar efter Skönheten & Odjuret. Vilket också är varför vi bara MÅSTE dela med oss av att det nu finns nagellack i Skönheten & Odjuret-kulörer!

Det är märket Morgan Taylor Professional Nail Lacquer och systermärket Gelish Gel Polish som gör våra manikyr-drömmar (som vi inte ens visste att vi hade) sanna.

Kollektionen består av sju färger och den ena är finare än den andra!

lack-4
Bildkälla: hellogiggles.com

Fushiafärgen längst till vänster heter ”Be Our Guest”, och den fina rosa-lavendelfärgen är ”Plumette With Excitement”. Den vita är ”Potts Of Tea” och den turkosgröa nyansen till höger heter Gaston And On And On. Fattar ni Skönheten & Odjuret-referenserna?

lack-3
Bildkälla: hellogiggles.com

Och de tre övriga färgerna är vi så kära i! Hur fina som helst! Den fantastiskt fina skimrande rosa färgen (märks inte att detta är favvisen va?) heter Enchanted Patina, det gula lacket i mitten som direkt för tankarna till Belles ikoniska balklänning är Days In The Sun och det mörkröda med skimmer heter That Last Petal.

De vanliga nagellacken kommer kosta cirka 80 kr och gellacken kommer kosta cirka 120 kr. Kollektionen släpps i februari.