in

OMG – första trailern för Fifty Shades Freed är här

fifty freed dragare

Den tredje filmen i Fifty Shades-serien har premiär i februari 2018 – och nu kan vi se den första trailern! Vi säger bara en sak: Hellooo romance! Mer

Snart (eller okej, det är ganska länge kvar) får vi se Dakota Johnson och Jamie Dornan i rollerna som Anastasia Steele (om det nu fortfarande är miss Steele med tanke på frieriet och det vi får se i trailern) och Christian Grey i den tredje filmen i Fifty Shades-serien.

I den första korta trailern får vi se snuttar från parets smekmånad i Paris. Det hela börjar med att paret stannar framför ett privatjet, varpå Anastasia frågar: ”Äger du detta?”, och Christian svarar: ”Vi äger detta.”

Sedan är det fina platser, kyssar, stranden och Jamies bara bringa vi får se glimtar av. Om andra filmen Fifty Shades Darker var mörk verkar denna inte vara något annat än ljus. Men vi gissar ändå på att det kommer vara plenty of drama i den med.

Se trailern för Fifty Shades Freed här nedan.

Skärmavbild 2017-04-28 kl. 8.48.31 fm

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss