in

Ny cover på Biebers ”Love yourself” visar tjejens version av uppbrottet

skacc88rmavbild 2016 03 10 kl 09 19 54

När Youtube-stjärnan Yo Preston och singer/songwritern Kelly Kiara valde att göra om Justin Biebers ”Love yourself” till en duett lades titeln ”F*ck yourself” till och visar nu också tjejens version av uppbrottet. För nu när du tänker på det, visst har Justin gett en ganska ensidig version hittills..?

Mer

I Justin Biebers superhit ”Love yourself” får du en hyfsat ensidig version av uppbrottet – hans. Justin sjunger om en tjej som utnyttjade hans namn för att komma in på fester, betedde sig illa mot hans vänner och bara var en allmän golddigger och ocharmig chick. Justin hävdar gång på gång, i låttexten, att han har kommit över henne och att den enda anledningen till att han skriver låten är för att hon vägrar sluta att sms:a honom. Så. Jobbig. Brud!

Men har du någon gång funderat över vad tjejen tycker om låten och hur hennes svar på tal låter? Som vi alla vet finns det alltid två versioner av alla berättelser och i ”Love yourself” har vi ju hittills bara fått höra en.

Tur för oss då att Youtubes cover-stjärna Yo Preston har tagit hjälp av singer/songwritern Kelly Kiara och gjort en egen version av ”Love yourself” för att inkludera tjejens svar. Och i tjejens version är det istället killens svartsjuka och otrohet som är spiken i kistan för förhållandet…
Spana in videon här:

Självklart kan ju ”Love yourself”, som Bieber ju skrev ihop med Ed Sheeran, bara vara en påhittad låt, tagen ur luften – och inte alls en sann berättelse – men denna video påminner oss om att det alltid finns två sidor av historien och att man kanske inte får en rättvis bild av en story om man bara lyssnar till en part.