in

Ny chokladkaka från Marabou – påminner om en annan storfavorit

marabounyhet

Den här nya chokladkakan från Marabou påminner en hel del om en av våra chokladfavoriter från en annan godisjätte. Vem kommer vinna smakracet? Mer

Denna vecka lanserar Marabou en nyheten i sitt sortiment: Marabou Kex.

marabou

Den är uppbyggd av fyra lager rån, nougat och choklad. Och visst låter det som att detta påminner en HEL del om klassiska Kexchoklad från Cloetta?

[adSpace]Produktansvarig på Marabou, Terri-Louise Hersby, tycker att deras chokladbit är ett naturligt steg i utvecklingen:

– Det känns väldigt kul att äntligen få lansera Marabou Kex. Den passar utmärkt att äta så väl på språng som på utflykt eller i skidbacken. Eftersom vi i dagsläget inte har en choklad med kex blir detta ett naturligt steg i utvecklingen av vårt utbud, säger Terri-Louise Hersby .

Marabou menar i ett pressmeddelande att deras 50 grammiga nyhet Kex är ergonomiskt anpassad:

”Den nya chokladkakan kommer i en helt ny form framtagen för bästa tänkbara grepp. Den är lite smalare, något tjockare, samt en aning längre än vanliga kakor. Greppvänlig, välsmakande och mindre smulig.”

[adSpace] 

Vi har ännu inte smakat på Marabous nyhet Kex, som kommer ut i butik i veckan. Men ett blindtest av Kexchoklad och Kex kommer att ske så småningom. Stay tuned i kexchokladskampen!


Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn.
Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss:

instagram 1