in

Nu släpper Marabou ännu en nyhet – och lyckas göra två favoriter ÄNNU bättre

marabou daim bites japp bites

Två favoriter som tidigare har funnits som styck-choklad har fått en make over – och vi ger den tummen upp! Mer

Nyligen lanserade Marabou en helt ny smak på sina klassiska chokladkakor. Det var en riktig jätte som innehåller toffee och haseelnöt som presenterades då. Men redan nu är det dags för en ny lansering, om än inte i vanlig chokladkake-form.

Den här gången har två favoriter, Daim och Japp, blivit miniatyrer. Daimen är tillsammans med mjölkchoklad smält till små kakor. Minns ni Daim rocks? Ungefär så ser de ut! Jappen är ungefär lika stor som en japp man köper på lösvikt. Skillnaden är att de nya formerna ligger löst i påsar och heter Daim bites och Japp bites. I ärlighetens namn är det inte så stor skillnad på japp i det här formatet och så som man brukar äta den, mer än att det är lite mysigare så här!

daim-bites

 

– Att äta choklad är att umgås och vi vill skapa förutsättningar för familjen att samlas kring sina helgfavoriter. De är lätta att äta, enkla att dela med sig av och de oinslagna bitarna är perfekta att mumsa i sig framför tv:n, säger Sara Sjöholm, PR-ansvarig på Marabou.

Redaktionen har provsmakat och vi är helt sålda! Det ska dock sägas att vi är Daim-älskare av rang sedan tidigare, så vi är nog inte helt opartiska.

Påsarna finns till försäljning från och med den här veckan!

 

3e6b1a9583bae98446b4238997ff7811