in

Nu är nya (bekväma!) Converse-modellen här – hejdå ont i fötterna!

Ny Converse

Visst, Converse-skor är snygga men särskilt sköna att gå i har de aldrig varit. Förrän nu. I går släpptes nämligen en uppdaterad Chuck Taylor All Stars-modell, som har skapats i samarbete med Nike och som ska vara bekvämare än originalskon, i svenska butiker. Mer

– Det är en riktigt modern version av Chuck Taylor. Vi har behållit grundstommen från originalet och lagt till teknik från Nike för att skapa en bekvämare upplevelse, säger Geoff Cottrill på Converse till Ad Age.

Den nya Converse-skon har bland annat en Nike Lunarlon-sula som finns i många av Nikes löparskor och som ska ”lätta, dämpa och ge stöd” och vadderad plös/tunga som inte glider åt sidan. Skon är dessutom till gjord av ett material som ska andas bättre när man har på sig skorna en längre tid.

Nya Converse

När Chuck Taylor All Stars II lanserades i USA i somras sålde skorna slut på 24 timmar. I Sverige släpps 2000 limiterade par av modellen, och de exklusiva skorna dök upp i utvalda svenska butiker i går. Chuck Taylor All Stars II lanseras både i den höga och den låga modellen och finns till en början i färgerna svart, vit, röd och blå.

sara-persson-640