in

Nu kommer Tinder Plus – med en funktion vi verkligen har saknat!

tinderbilden

Goda nyheter alla tindrare! I måndags lanserades nya funktioner i allas vår favoritdejtingapp Tinder. Med nya Tinder Plus kan du nu ångra att du swishat bort någon (varför har ingen kommit på detta tidigare?) samt matcha med människor över hela världen. Nackdelen? Tinder Plus är en betalfunktion och priserna varierar – beroende på hur gammal du är.

Mer

Nya Tinder Plus erbjuder det alla Tinder-användare har längtat efter: möjligheten att ångra sig. Den nya funktionen ”Rewind” gör det möjligt att svepa ”ja” på någon du råkat svepa ”nej” på.

tinderangrasig

 

Med nya Tinder Plus-funktionen ”Passport” kan du tindra med människor från i hela världen. Tidigare har det enbart varit möjligt att matcha med personer som befinner sig i närheten, men nu kan du enkelt hoppa mellan olika städer i appen. Perfekt när du ska ut på resa med andra ord!

tinderplats

 

Den enda egentliga nackdelen med Tinder Plus är det kostar pengar. Priserna skiljer sig åt beroende på vilket land du bor i, men det finns också skillnader i ålder (du får betala mer om du är över 28 år). Tinder förklarar att prisskillnaden beror på att även yngre personer, som oftare är studenter eller av andra anledningar har lägre inkomst, ska kunna använda appen.

tinder

Hur prisnivåerna kommer att se ut i Sverige återstår att se. Tinder har själva inte gått ut med några officiella siffror för svenska Tinder. (Men om någon undrar såg det ut som på bilden ovan när jag (som är 24 år gammal) loggade in i appen och fick erbjudande om att skaffa Tinder Plus…)

ylva