in

Nu kan du sova i Coca Colas lastbil från julreklamen

fe8c1c9e6210218192a7a0a8851afc9c christmas countdown merry christmas

Julen kommer tidigt i år! Nu kan du vinna en natt i den berömda lastbilen från Coca Cola. Mer

När Coca Colas julreklam börjar sändas på tv vet man att julen är nära. Röda lastbilar med tusentals ljus lyser upp vägarna och gör personerna de passerar överlyckliga. Det är ju typ världens bästa julreklam, och då gillar jag inte ens Coca Cola.

Nu kan man faktiskt vinna en natt i den ikoniska lastbilen från Coca Cola. Om du inte har något speciellt för dig den 15 – 16 december ska du se till att tävla om att få en övernattning!

coca cola 1

Lastbilen kommer vara dekorerad med 8 772 juleljus, den har en eldstad och såklart en julgran. Under vistelsen kommer man kunna lyssna på julmusik, se sina bästa julfilmer, kolla igenom julstrumpor fyllda med presenter. Allt detta medan man kan dricka Coca Cola, naturligtvis.

Vinnaren och den lyckliga personen hen tar med sig får äta en julmiddag (som levereras till dörren så man slipper lämna lastbilen) och man har dessutom en värd där som ser till att man får en så magisk vistelse som möjligt.

coca cola 2

coca cola 3

För att vinna ska man bland annat berätta vad som gör en till den ultimata julälskaren, innan midnatt den åttonde december.

Lastbilen kommer stå i London, och det enda kruxet för att få tävla är att man måste vara skriven i England, Skottland eller Wales samt vara över 18 år. Men om du har en vän som kanske pluggar eller jobbar där, eller om du har släkt där – se till att tipsa dem! Så kan du få följa med som gäst.

Eller ja, du kan också flytta fort som tusan till London. Den här möjligheten vill man ju inte gå miste om.

För att läsa mer om tävlingen, och för att tävla, klicka HÄR.

coca cola 4

Vill du ha lite extra julstämning? Varsågod!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss