in

Nu kan du leva som Serena från ”Gossip Girl” under en dag

gossip girl serena

Gossip Girl-fans, se hit! Nu kan du inta ditt alter ego som Serena van der Woodsen på riktigt. Mer

Om du drömt om att vara din egen one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite är din chans här nu. Palace Hotel I New York har nämligen ett erbjudande som låter fans steppa in i livet som Serena van det Woodsen, som ju bodde på hotellet under en del av seriens gång.

För att gå ta del av Gossip Girl-paketet måste du sova på hotellet, utöver att ta del av GG-tema fördelar. Standard paketet inkluderar två Gossip Girl-inspirerade cocktail på Trouble’s Trust (hotellets bar), en välkomstbox med prosecco-godis och makarons, ett set av kuvert med en karta av alla platser inne i hotellet där serien spelades in och 25 procents rabatt på en Gossip Girl-tur som visar upp fler platser där serien spelades in. Du behöver som tur var inte vara lika rik som Serena och familjen van der Woodsen för att ha råd, då kalaset går loss på drygt 3000 kr, vilket vi ändå måste kalla överkomligt med tanke på vad man får.

Men, om du är sugen på att uppgradera så är det dags att hosta upp lite mer pengar – då mer fancy paket innebär mer pengar.

Det ”Lyxiga Gossip Girl-paketet” finns tillgängligt om du bokar Champagne- eller Jewelsviten. Detta specialpaket inkluderar även en flaska Dom Pérignon, tryffelgrillad ost och pommes frittes täckt med guldflagor, och fyra biljetter till Gossip Girl-turen. Eftersom detta paketet involverar att man bokar en faktisk svit på Palace Hotel reflekteras även priset där efter, och det startar på drygt 218 800 kronor.

För att få lite perspektiv på vad man får för den megasumman då. Champagnesviten är 5000 kvadratmeter stor, har tre våningar och en privat hiss. Jewelsviten är också ungefär lika stor, ha en gigantisk terass och inkluderar en diamantring från Martin Katz (eh, what?!).

Palace Hotel var med väldigt mycket i Gossip Girl i omgångar. Serena och hennes familj flyttar in i takvåningen när Lily, Serenas mamma, blir tillsammans med Bart Bass. Och när man nu vet hur mycket det kostar att bo på hotellet i en natt vill vi knappt veta hur dyrt det skulle vara att faktiskt bo där en längre period.

Xoxo.

Följ Veckorevyn på instagram för inspiration, skratt, nyheter och tävlingar!

screen shot 2018 06 27 at 09 39 53