in

Nu kan du få världens bästa jobb – gosa med pandor!

gosa med pandor dragare

Det kan inte bli bättre! Mer

Är du lite trött på ditt jobb och känner för att testa något nytt? Eller, det spelar egentligen ingen roll om du älskar ditt jobb – du kommer garanterat vilja byta för att istället jobba med att gosa med pandaungar! IIIH!

Pandacentret vid China’s Wolong National Nature Reserve tar hand om de fluffiga små pandorna, och de anställer då alltså personer som får hänga med ungarna. Och bara sådär har vi nu alla fått ett nytt drömjobb.

I en video från BBC Breakfast som har blivit viral på Twitter, kan man se en person som är utklädd till panda gosa och leka med tre små ungar. För att förbereda ungarna på ett liv i det vilda vill man lära dem att leva utan människor, och för att få så lite mänsklig kontakt som möjligt klär alltså personalen ut sig till pandor. Och även om vi lätt kan se att det inte är en riktigt panda, så verkar det definitivt lura de små pandaungarna.

Det är alltså dags att uppdatera CV:t och börja söka nytt jobb då!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss