in

Nu kan du få jobbet som pizzasmakare – snacka om dröm!

pizza smakare

Bröd, tomatsås och smält ost. Finns det något bättre man kan jobba med?! Mer

Ni vet när man var liten och hade världens drömmar om man man skulle jobba med? Jag drömde, precis som typ alla andra, om att bli delfinskötare. Well, that didn’t happen och kommer nog aldrig göra det heller. Men om du drömde om att bli pizzasmakare går din dröm i uppfyllelse nu!

Enligt Metro UK har Bath Pizza Co. just annonserat ut att de nu söker efter en person som vill smaka deras nya pizzor. Helt klart ett drömmigt jobb.

Jobbet kräver dock att du har ett annat jobb, eller kanske pluggar vid sidan av, då det bara är en deltidstjänst på två timmar i veckan. Lönen är dessutom ’konkurrenskraftig med pizza-fördelar’.

”Vi letar efter en pizzasmakare som ska smaka vår nya meny på Bath Pizza Co. Den idealiska kandidaten är en erfaren pizzakännare med en kärlek för vedugnssmaker. Du har en bildad gom och kan feedbacka oss din professionella åsikt till vår chefskock, och du kommer ha chansen att testa varje pizza och påverka menyn”, skriver företaget på sin sida.

Nackdelen med jobbet är väl att det ligger just i Bath, en stad i södra England. Men om du gillar pizza tillräckligt mycket kanske det är värt en flytt dit!

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR