in

Nu kan du få betalt för att resa jorden runt (är det här världens härligaste jobb?)

dromjobb dragare

Vill du resa runt jorden och jaga sommaren i ett år OCH få betalt? Nu har du chansen! Mer

Den nya kampanjen 365 days of summer kommer från företaget Canon, och de söker just nu efter en storyteller som kommer få åka jorden runt i ett år och ”skapa inspirerande berättelser med olika sommarmotiv”, skriver Canon i ett pressmeddelande.

Eh, drömjobb någon?! Snacka om sitt livs äventyr!

Canon söker en kreativ person som kommer få följa värmen jorden runt, och bland annat få besöka platser så som Lissabon, Melbourne, Rio och Buenos Aires.

Vem som helst har chansen att att bli Canons nya storyteller, det gäller bara att kunna ta snygga bilder och kunna konsten av väcka liv i en bra berättelse. Vinnaren kommer utses av ingen mindre än skådespelerskan och musikern Zoë Kravitz.

– Sommaren är en tid av spontanitet och att leva i nuet. Vi vill uppmuntra människor att njuta till fullo av varje sekund, för att det är då de bästa historierna skapas, säger Kravitz i pressmeddelandet.

Du ansöker via Instagram genom att skicka in din mest minnesvärda sommarberättelse och tagga den med @canonnordic och #LiveForTheStory. Vinnarbidraget blir bedömt utifrån berättarförmåga, visuell dragningskraft, originalitet och inspirerande kvaliteter. Tävlingen startar den 17 maj och pågår till och med den 28 juni. Den som vinner får alla utgifter betalda och chans till en årslång semester.

– Vi hoppas nu att många tar chansen att få bli vår nya storyteller och fortsätta inspirera oss i 365 dagar framåt. Någon som kan få oss alla att live for the story varje dag så att vi inte missar de fina ögonblicken, säger Helen Iwefors-Häggblom, kommunikationschef Canon Sverige.

Klicka HÄR för att få mer information on 365 days of summer.

Är du sugen på att resa till kallare breddgrader? Häng på en oförglömlig resa till Svalbard! Klicka på bilden för att läsa mer!

Svalbard

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss