in

Nu kan din dröm om att bli Disneyprinsessa förverkligas – men världens finaste bikinis

disney dragare

Dina barndomsdrömmar om att vara en Disneyprinsessa kan äntligen gå i uppfyllelse – nu finns det en bikinikollektion helt inspirerad av våra favorit-sessor! Mer

Nu är våren snart här på riktigt vilket betyder att sommaren närmar sig (YES!) och det börjar bli dags att kolla efter denna säsongens nästa favoritbikini. Och det verkar som om att jakten är över innan den hunnit börjat. Eller vad sägs om att gå runt på stranden som Ariel, Pocahontas, Snövit eller varför inte Belle? Ja tack!

Det är märket Enchanted Bikinis som ligger bakom Disney-bikinisarna och det bästa av allt är att de shippar till hela världen! Så, om du också sjöng med till alla Disneyfilmer när du var liten, helst gick klädd som din bästa prinsessa och vägrade ta av dig tiaran när du skulle sova förslår vi att du lägger vantarna på en bikini innan de tar slut. Sedan kan du gå runt och äga beachen i sommar.

[adSpace placement=”auto”]

Ett inlägg delat av Milynn (@milynnsarley)

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss