in

Nu hyllar världen Zara Larsson för Instagram-bilden

zaralarsson

Hon drog en kondom över benet, tog en bild och laddade upp den på Instagram. Nu hyllas Zara Larsson och kallas för ett ”feministiskt geni”.

Mer

Just nu har vi ett supererbjudande som du inte vill missa! Lyxigt smink från L’Oréal + tufft armband + 6 nummer av VeckoRevyn rakt hem i brevlådan för bara 199 kr! Ta del av erbjudandet här!

Bland de utländska sajter som skriver om hennes bild finns amerikanska BuzzfeedHuffington PostCosmopolitan och Billboard. Även brittiska Metro och Mirror har uppmärksammat bilden, som blivit en viral raket på sociala medier.

zara

Det var i måndags som Zara Larsson lade upp en bild där hon trätt en kondom på sitt ena ben på Instagram. Till bilden står ”To all the guys saying ’my dick is too big for condoms’ TAKE A SEAT”, översatt ”Till alla killar som säger ’min kuk är för stor för kondomer’ SLÅ ER NER”.

”Många killar verkar glömma bort att kondomen finns till för bådas skull, även för the partner of the night. Nej, det är inte lika skönt med kondom, det tycker nog ingen men det är bra mycket skönare än herpes, klamydia, gonorré eller oönskad graviditet. Så sluta grina”, utvecklar sångerskan på sin blogg.

Word, säger vi på VeckoRevyn och stämmer in i hyllningskören!

Vill du ser fler av Zara Larssons bilder? Här är hittar du hennes Instagramflöde.

sara persson 640