in

Nu finns det en festival helt tillägnad rosévin – och vi vill SÅ gärna gå!

rosefestival

Rosé all day! Mer

Visst, sommaren är över och det brukar betyda att rosédrickandet också är det. Men om du inte vill vänta till april nästa år när det är tillräckligt varmt (läs: egentligen fortfarande ganska kallt men vem bryr sig) att sitta på en uteservering och beställa ett glas rosé är du in luck.

Nu finns det nämligen en festival som är helt tillägnad rosé. Rosé All Day Wine and Music Festival heter den och går av stapeln 29 oktober. Enda kruxet? Festivalen håller till i Dallas, Texas. Men om du är sugen på en tripp dit så är det ju inga problem!

Enligt pressmeddelandet kommer festivalen vara en plats där ”rosé-älskare kan svassa runt i chica rosa och vita outfits medan de smuttar på uppfriskande rosé.” På festivalen kommer det, förutom vin, såklart finnas mat och livemusik, skriver Cosmopolitan.

Besökarna uppmuntras att klä sig i rosa och vita plagg då roséfestivalen även är en del av Breast Cancer Awareness Month, som inträffar nu i oktober, och kommer donera en del av pengarna till Alliance in Reconstructive Surgery.

Long live rosé!

rosé

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.