in

Noora från SKAM gör comeback i RFSUs heta reklamfilm

Noora skam rfsu

RFSU har släppt en riktigt het reklamfilm. Några personer du får se i filmen är Fricky & Cleo, Peg Parnevik & Filip Kaspersen Lamprecht och SKAM-Noora! Mer

I RFSUs nya kampanj ”Dear Condom” frontar en rad kända ansikten för att upplysa om vikten av att använda kondom. Många har blandade känslor inför att plocka fram kondomen, men det största problemet är inte att folk inte vill använda en utan att vi är dåliga på att snacka om kondomer, visar RFSUs undersökning.

Skam-Noora, Peg Parnevik och Fricky i sexig reklam

RFSU har inte bara en mängd olika kända profiler som frontar kampanjen utan även en film, där kända profiler visar hur naturligt sex är, precis som kondomen. Och vi säger bara, den är riiktigt het!

Medverkande i filmen är bland annat:

Sanny Dahlbeck tillsammans med Josefine Pettersen aka “Skam-Noora”(!)
Cleo & Fricky
Janice Kavander & pojkvännen Marvin Asante
Cassandra Klatzkow & Cajsa Wessberg
Chrystelle Eriksberger & hennes man Jacob Eriksberger
Peg Parnevik & pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht
Salong-Betong Daniel Beijner & hans fru Madeleine Vall Beijner
Gabrielle Chellig

Vi måste snacka om kondomer

Med kampanjen ”Dear Condom” vill RFSU börja få oss att prata om kondomer på ett avdramatiserat sätt. Att det ska bli en mer naturlig del av samlaget, något man pratar naturligt om. När det börja hetta till ska det vara självklart att plocka fram en helt enkelt, menar RFSU.

Screen shot 2018 09 03 at 17 11 54

Screen shot 2018 09 03 at 17 12 18

[adSpace]

Så känner kändisarna om kondomen

— Som tjej har det alltid varit att man inte vågar säga ifrån eller säga någonting, för man skäms liksom, säger Peg Parnevik i en intervju för RFSU tillsammans med sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht.

— Man vill inte vara den “jobbiga tjejen” som vill ha kondom, fortsätter Peg.

— Killar vet om att det kan vara jobbigt för tjejen att fråga, därför ska de ta initiativ till att fråga, avslutar Filip.

Screen shot 2018 09 03 at 17 11 10

— Det har varit en självklarhet att alltid ha en kondom i plånboken, säger artisten Fricky och artisten och flickvännen Cleo fyller i:

— Det har så mycket med samtycke att göra och att prata om “vad vill du, vad är okej för dig, det här är okej för mig” och det är fett svårt men när det kommer till sex är det exakt det vi måste göra.

Screen shot 2018 09 03 at 17 10 13

— Jag använder hellre en kondom än att fråga: ”Hej, har du klamydia”, det är ju mycket jobbigare, säger influencern Nicole Falciani och hennes pojkvän och artisten Eric Saade fortsätter:

— Man måste normalisera hela grejen, både tjejer och killar, att inte göra det till en så stor grej.

Screen shot 2018 09 03 at 17 12 04

Här kan du se filmen!