in

Något för alla som älskar att sjunga och rappa – bli coachad av hiphop-eliten

silvana
Pressbild/Arvida Byström

Drömmer du om en sång- eller rapkarriär? Då kanske du vill söka till Nästa Nivå – projektet där fyra unga talanger blir coachade av Silvana Imam, Gnučči, Ison & Fille, Sebbe Staxx och Adam Tensta. 

Mer

De utvalda talangerna kommer att få resa till Red Bull Studios i Paris för att skriva musik och hänga med hiphop-eliten. Silvana Imam började själv hålla på med musik i 23–24-årsåldern och säger att hon mest har behövt feedback i början av sin rapkarriär.

– Någon som lyssnar på mig, förstår mig och hjälper mig att utveckla mina verser. Det är det jag är här för nu som coach, säger hon till Veckorevyn.com.

Om du är sugen på att bli en av talangerna ska du lägga upp ett klipp med dig själv på Nästa Nivå. Men det gäller att snabba på – den 31 mars är sista ansökningsdag.

– Det finns inga regler eller ramar för hur den här videon ska se ut. Sätt dig i ett rum, koppla in, koppla av och kicka. Det är just det jag vill höra. Det finns inga pointers!

Vad kan man vänta sig av er coacher om man blir uttagen?
– Jag vill att din personliga utveckling ska gå symbios med musiken. Mycket samtal, push och feedback! Så om vi har 16 åringar som söker nu och får den push de behöver så är de väl världsstjärnor när de når den åldern när jag började 🙂

Vad kan man vänta sig av er coacher om man blir uttagen?

– Jag vill att din personliga utveckling ska gå i symbios med musiken. Mycket samtal, push och feedback! Så om vi har 16-åringar som söker nu och får den push de behöver så är de väl världsstjärnor när de når den åldern när jag började, säger Silvana Imam.

byline lisa