in

Modellen återskapar Victoria’s Secret-bilder – och vi önskar att fler angels såg ut så här

modell1

Yeeees, dags för lite mer av detta, tack! Mer

Modebranschen tar små steg i rätt riktning. Vi ser mer variation bland de kroppar som visas upp på catwalken och i kampanjer. Men det är fortfarande en lång väg kvar, vilket modellen Tabria Majors sätter fingret på!

I sitt Instagram-inlägg skriver att Tabria Majors att hon kanske skulle vara en Victora’s Secret Angel på Halloween, eftersom hon aldrig kommer bli det i verkligheten. I inlägget visar hon sin version av tre reklambilder från det kända underklädesmärket.

 

Victoria’s Secret har länge fått hård kritik för bristen på mångfald hos sina modeller, bland annat under 2015 när klädmärket Lane Bryant lanserade kampanjen #ImNoAngel. Då postade tusentals kvinnor bilder på sig själva under hashtagen för att uppmärksamma att sexig eller vacker inte behöver vara samma sak som att ha en normsmal kropp.

Många märken står fast vid att smala kroppar är det som säljer bäst, men Tabria Majors visar tillsammans med andra icke-normativa kroppar att det inte stämmer. Alla kroppstyper kan vara sexiga, och alla köper kläder oavsett vilken kroppstyp de har.

 

5a0ab8670b5e3 5a0ab8670b623skacc88rmavbild 2017 11 14 kl 10 31 55.png
Bild: @tabriamajors/ Instagram

För visst är chansen större att du överväger att köpa ett plagg om du tror att du kommer passa i det? Och chansen att du tror att det kommer passa ökar väl om modellens kroppsform liknar din egen?

Modebranschen förändras bit för bit, men framförallt så förändras konsumenterna. Tabria Majors Instagram-inlägg överöstes med positiva kommentarer, och om vi fortsätter hylla alla kroppstyper, så kommer de så småningom också representeras hos de stora varumärkena.

5a0ab8c99001b 5a0ab8c99005cskacc88rmavbild 2017 11 14 kl 10 34 27.png
Bild: @tabriamajors/ Instagram

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss