in

Millennials skulle avstå sex för att få resa världen runt

resa hellre än sex

Skulle du kunna ge upp sex för att få resa gratis? Du är långt ifrån ensam. Mer

En reseförmedling i Storbritannien som vänder sig till millennials har gjort en undersökning hos sina resenärer för att se hur viktigt de tycker det är att ta sig ut i världen, resa och upptäcka saker. På frågan vad de är villiga att ge upp för sex månader för att få resa runt världen helt gratis, var svaret ändå rätt så överraskande.

resa utomlands
Bild: Unsplash

Enligt reseförmedlingen Contiki så hade personer i åldrarna 18 till 36 berättat att de lätt skulle byta både alkohol, Netflix och just det ja… sex för att få resa helt gratis. Runt 80 procent av de som svarade på enkäten sa att de ögonblickligen skulle lämna ifrån sig sitt lösenord till Netflix för att se världen. Runt 77 procent sa att de skulle säga upp sitt dagliga kaffe och 73 procent skulle skippa alkoholen.

Visst, det låter väl egentligen inte speciellt svårt att hålla sig borta ifrån kaffe och Netflix kanske du som läser tycker? Men det var inte de enda punkterna man fick svara på. Endast 41 procent skulle ge upp sin mobiltelefon i ett halvår för fria resor, och 57 procent avslöjade att de var villiga att ge upp något som för många kanske anses mycket svårare att avstå, nämligen sex.

contikiHär ovan kan du se undersökningen som Contiki gjorde.

Skulle du kunna ge upp någon av de här sakerna för gratis resor i ett halvår?

Den 27 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day, så peppigt! Läs mer och köp din biljett här redan idag.

Fab day 2018 2 30aug