in

Marabou släpper ny choklad – och den är fullproppad med goda saker

ny smak marabou japp 5ace13285afc7

Den nya Marabou-chokladen är verkligen extra allt! Mer

I början av året lanserade Marabou den efterlängtade smaken Co-Co som funnits i styckformat i 63 år. Och även om man då kunde tro att det var allt vi hade väntat på så överträffar den nya chokladsmaken för i år den utan problem! Marabou själva påstår att den nya chokladkakan är sensationell på alla sätt och av redaktionen att döma har de helt rätt — vi älskar den!

Den nya smaken är Japp Peanut Caramel och får en hedersplats i Marabous Big Taste-serie då den väger 276 (!) gram. Blandningen av karamell, kolasås och jordnötter får oss att inte kunna sluta äta!

— I Japp Peanut Caramel kommer vår klassiska Japp verkligen till sin rätt. Dess söta, lena fyllighet bryts av med jordnötternas krispiga sälta och skapar en fullspäckad smaksensation. Japp Peanut Caramel tummar inte på något, den är verkligen extra allt, säger Niklas Larsson, varumärkeschef för Marabou.

Om chokladkakan är vår nya favorit här på redaktionen? Svar ja!

Marabou Japp Peanut Caramel kommer i butik under vecka 15.

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!